[...] naczczo,ABS // codzienne biegi to nie najmądrzejsze rozwiązanie, rób 3 x w tygodniu trening siłowy z ABS, 3 x w tygodniu, w dni nietreningowe hiit, aero możesz traktowac jako dopełnienie, raz, dwa razy w tygodniu. Dodatki- Thermal pro Dieta // Przy układaniu diety ważna jest strategia, proporcjonalny układ posiłków, odpowiednie ułożenie [...]
Mięso, ryby, kasze, vegetables ... najlepiej parowane - nie tracisz tak wielu wartości odżywczych jak np. przy gotowaniu. A jeśli już smażyc to na PAMIE .
nie no nalesnikow raczej nie usmazysz chociaz na nalesnika mozesz smazyc bez niczego i bedzie ok ja jak robie placka to mi ladnie odchodzi a pam pewnie sobie trzeba zakupic
koleżanka ćwiczy?? jeśli nie, to nie potrzeba jej tyle białka. tłuszczu zdecydowanie za mało. na oliwie lepiej nie smażyć. pierś albo na teflon bez tłuszczu, albo na olej PAM. tłuszcz 1g/kg. z ryb, o-3, oliwy, nasion itp. węgli za to za dużo. 3-3,5 g/kg. jak będzie słabo szła redukcja, obcinać węgle.
Cos sporo ww mi sie wydaje, na pewno tylko 30 wychodzi? Najlepiej nie smazyc, jak juz chcesz to na smalcu, pam, olej kokosowy, teflon. Lepiej piec, gotowac, na parze itp. Daj do diety omega 3 lub tran.
[...] patelni, to unikaj oleju, tłuszczu, itp. Najlepszym rozwiązaniem jest olej PAM, natomiast, jeśli go nie masz, to możesz smażyć na patelni teflonowej, z minimalną ilością oleju, bo olej, jak wiadomo spowalnia wchłanianie białka. Natomiast jeżeli chodzi o ozpiętki, to zajrzyj tu: http://www.kulturystyka.pl/atlas/klatka.htm. Jest to ćwiczenie nr 7.
Najlepiej unikac smazonych potraw. Mozna gotowac, piec lub na parze. Jak juz chcesz smazyc to: pam, smalec, olej kokosowy, oliwa z oliwek. A jajecznice jakos jedną mozna na masle.
Jak juz chcesz smazyc to na smalcu, pam lub olejek kokosowy na oliwie tez mozna ale jest to malo ekonomiczne. Najlepiej tak jak napisal Zakrzes, na teflonie lub jakis grill elektryczny, piekarnik, kombiwar.
niepowinno się smażyć na tłuszczach ponieważ powstają w ten sposub niebezpieczne zwiąski i tłuszcz staje się bez użyteczny poprostu puste kaloriie lepiej piec gotować gotowac na parze a jak już musisz piec to kup pam bezkaloryczny olej do pieczenia albo w ostateczności na zwierzecych tłuszczach
Najlepeij smazyc na PAM'ie i grillowac na grilu elektrycznym. "... podobno hormon bykA kosztuje 100zł jeden wstrzyk i po 8h stajesz sie z takiego jak ja w takiego co ma przynajmniej 40cm w bicu, 130 w klacie przynajmniej" - .Peticker.
Mozez tak smazyc jak nie palisz patelni. Ja zazwyczaj pieke w piekarniku lub smaze na PAM-ie. Gotowane mi nie smakuje. ______ Kawosz ____________________________ Doradca w Odżywianiu
[...] pieczrkowy.Na odrobince oliwy podsamzylam cebulke i dalam zmiksowane pieczarki,sol i pieprz.Smakowaly znakomicie. GULASZ Z INDYKA udo z indyka bez skóry i kosci pokroić jak na gulasz cebule (ilosc duzo ale wedle uznania) pokroic w GRUBA kostkę jabłka w kostke przyprawy: sól, pieprz, curry, sos sojowy i co kto tam lubi i co mu pasuje do [...]
oliwa z oliwek to jedyny tluszcz na ktorym mozna smazyc bez problemow i nie tworza sie szkodliwe zwiazki, jak w przypadku innych T. mozesz tez uzywac patelni teflonowej, lub beztluszczowego smazyka PAM smazenie jako metoda obrobki termicznej zdecydowanie powinna ustepowac gotowaniu/duszeniu/zapiekaniu/grillowaniu mod działu ODŻYWIANIE
A ja dodam informacje że po tych w wiekszości smażonych potrawach oprócz mięsni można załapać troszkę tkanki tluszczowej a więc smażyć dobrze by było na czymś takim jak "Pam" lub innych dietetycznych wynalazkach do smażenia No to masz soga BRUTUS